Näytökset

Näytösohjelmaan voi vielä tulla muutoksia ennen tapahtumaa.

Papukaijakisojen harjoitukset, info varusteiden tarkastus

Kisavarusteita tarkastetaan tapahtumapaikalla torstaina klo 18-19 ja perjantaina klo 18-18.30. Samalla voi tutustua papukaijasalkoon ja harjoitella hieman. (Torstaina) klo 18 pidetään noin 30 minuutin mittainen infotilaisuus. Infossa käydään läpi papukaijakisojen ohjelma, säännöt ja näytöksen kulku. Jousikilpailussa on käytettävä tylppiä nuolia, kuten luu- tai puukärjellä varustettuja kolkkanuolia tai kumibluntilla varustettuja nuolia taikka vasamia. Aseet ja nuolet sekä vasamat on esitettävä järjestäjille tarkastuksessa.

Turnajaisleikkien alkuinfo

Osallistujille järjestetään perjantai iltana turnajaiskentällä alkuinfo, jossa kerrotaan turnajaisnäytöksen säännöt ja käydään läpi näytöksen kulku. Järjestäjät tarkastavat osallistujien varusteiden turvallisuuden. Alkuinfon jälkeen järjestetään taisteluharjoitukset.

Jokaisen turnajaisnäytökseen osallistujan tulee näyttää näytöksessä käyttämänsä varusteet ennen näytöstä. Varusteet voi tarkistuttaa näytöksestä vastaavilla tai taisteluharjoituksissa. Jokaisen, joka osallistuu näytöksessä jonkinlaiseen taistelutoimintaan, tulee osallistua ainakin yhteen taisteluharjoitukseen.