Medium Aevum Hollolense ry

Keskiaikatapahtuma 2022

Hollolan suurpitäjän, Hämeen ja Viipurin linnojen välimaastossa eletään vuotta 1400. Kavala kulkutauti on vasta hellittänyt otteensa ihmiskunnasta, ja arki alkaa hiljalleen palautua omiin uomiinsa.

Siksipä nyt on aika kansan kerääntyä markkinoille nauttimaan elämän pienistä ja suurista iloista, näkemään ja kokemaan niin hevosturnajaisia, jalkaväen taisteluita jousiampujineen ja miekkamiehineen kuin kaikenlaisen tarpeellisen tavaran ja herkkujen myyjiä, leikareita, akrobaatteja, laulajia ja soittajia.

Kansan ei myöskään pidä nähdä nälkää eikä kuihtua janoon, siitä huolehtii suussa sulavista herkuistaan ja maan mainioista juomistaan tunnettu kievarinpitäjä Hannes. Perinteiseen tapaan lauantai-iltana pääsevät lippunsa ennakkoon lunastaneet nauttimaan suurten iltapitojen antimista.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaamme!

Tapahtuma avoinna

  • perjantai 22.7.2022 klo 12.00 – 19.00
  • lauantai  23.7.2022 klo 10.00 – 19.00
  • sunnuntai 24.7.2022 klo 10.00 – 17.00

Pääsymaksut

Lippuja saa ostettua kolmelta tapahtuma-alueelle johtavalta portilta. Maksuvälineenä voi käyttää pankkikorttia tai käteistä.

Lipun voi myös ostaa etukäteen verkkokaupasta, tallenna siinä tapauksessa kuitti ostoksesta puhelimeesi tai tulosta se mukaan.

Muistathan varata käteistä markkinaostoksia varten, sillä Hollolan kirkonkylällä ei ole pankkiautomaattia!

verkkokauppalinkkikuva

Lemmikit

Ei lemmikkieläimiä tapahtuma-alueelle. Lemmikit ovat sallittuja vain leirissä asuville ja esiintyjille/myyjille.

Matkustusohjeet Hollolan kirkonkylään

Julkinen liikenne tapahtuma-alueelle kulkee vain perjantaina, aikataulut voi katsoa Lahden seudun liikenteen verkkosivustolta. Viikonlopun aikaan (la-su) bussivuoroja ei kulje lainkaan.

GPS-osoite on Rantatie 917, 16710 Hollola.

Pysäköinti

Pysäköinti on ilmainen.

Pankkiautomaatti

Hollolan kirkonkylällä ei ole pankkiautomaattia. Lähin rahannostomahdollisuus Salpakankaalla noin 15 km päässä.