Myyjäksi keskiaikatapahtumaan 2018

Etsimme tapahtumaamme soveltuvia markkinamyyjiä. Tuotteen, myyntipisteen ulkoasun sekä myyjän vaatetuksen tulee olla keskiajalla mahdollisia. Huomioithan, että vuokratessasi pöydän meiltä, sinun ei tarvitse maksaa erikseen tilasta.

Alta löydät yleishyödyllistä infoa koskien markkinamyyjiä sekä ilmoittautumislomakkeen.

Ilmoittautuminen päättyy 24.6. (juhannukseen) mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin viimeistään 30.6.

Myyntipaikka

Myyntipaikan koko on 2m (leveys) x 3m (syvyys). Paikkaa varatessa, otatathan huomioon, ettei kulkuvälejä lisätä automaattisesti. Jos telttasi on 6m ja haluat kulun molemmilta/toiselta puolelta, varaa tilaa 8m. Myyntipaikan hinta on 120€ / 2m x 3m / koko tapahtuman ajaksi.

Myyntipöytä

Myyntipöydän koko on 0.8m x 1.2m. Pöydässä on pieni katos, mutta se ei suojaa tuotteita eikä myyjää sateelta. Hinta on 65€/kpl.

Myyntipöytä
Myyntipöytä

Matkustusohjeet Hollolaan

Hollolan kirkonkylään pääsee omalla autolla. Kesäisin sinne ei tule julkista liikennettä lainkaan. GPS-osoite on Rantatie 917, 16710 Hollola.

Muualta tulevat pääsevät julkisilla Lahden juna-asemalle tai bussilla matkakeskukseen.

 

Saapuminen / lähteminen

Myyntipaikan on oltava valmis perjantaina klo 17:00 mennessä.

Myyntipaikan on oltava valmis lauantaina ja sunnuntaina klo 9:00 mennessä.

Tapahtuma-alueella ei saa olla ajoneuvoja aukioloaikoina.

Purkaminen ja roudaaminen saa alkaa vasta porttien sulkeuduttua yleisöltä.

Fasiliteetit

Suosittelemme peseytymistä läheisessä Vesijärvessä, sillä suihkuja ei ole. Alueella on bajamajoja. Sähkön järjestämisestä sovitaan erikseen. Alueella ei ole kylmäsäilytystä tarjolla. Alueella on yövalvonta.

Pankkiautomaatti

Hollolan kirkonkylällä ei ole pankkiautomaattia. Lähin rahannostomahdollisuus Salpakankaalla noin 15 km päässä.

Ruokahuolto

Jokainen vastaa omasta ruokahuollostaan, lounasruokaa voi ostaa ravintoloitsijalta lounasaikaan. Noin 300m päässä länsiportilta on Sale kohtuullisine valikoimineen.

Alueen säännöt

Tupakointi on sallittu vain merkityillä tupakointipaikoilla. Tupakointikielto on voimassa myös tapahtuman sulkeuduttua yleisöltä.

Hiljaisuus leirissä klo 24. Tämän jälkeen laulu ja soitto jatkuu lasten alueella olevalla nuotiopaikalla.

Autoja ei suvaita tapahtuma-alueella tapahtuma-aikana.

Moderneja asioita EI saa olla esillä leirissä missään vaiheessa.

Turvallisuus

EA henkilöstö on tapahtuman aukioloaikoina infoteltalla, aukioloaikojen ulkopuolella teltalla EA välineet. Ilmoitus kaikista tapaturmista/onnettomuuksista turvallisuusvastaavalle (Lauri Lännenpää). Vakavissa tapauksissa soitto 112 ja avun opastus paikalle. GPS-osoite on Rantatie 917, 16710 Hollola.

Tulenteko

Ainoastaan irti maasta oleviin tulilaatikoihin. Tulilaatikon on näytettävä mahdolliselta aikakaudelle/aikakautiselta. Jokaista tulilaatikkoa kohden tulee tuoda mukana ajallaan tarkistettu sammutin. Yleiset sammuttimet sijaitsevat lipunmyyntipaikoilla, infoteltassa, lastenmaassa, esiintymislavan takana ja ravintolassa.

Alkoholipolitiikka

Omien juomien juominen on tapahtuman aukioloaikana alueella kielletty (kuten on aina ollut). Ravintolassa anniskelu täysi-ikäisille ja juomien on pysyttävä anniskelualueella. Myös tapahtuman sulkeuduttua yleisöltä on histel-kurin noudattaminen erittäin suositeltavaa. Virvoitusjuomat tulee aina nauttia aikakautisista astioista; ei tölkkejä, pulloja, tonkkia tai tetroja esille.

Infotilaisuudet

Tapahtumaturvallisuusbriiffi annetaan paikalle saapuville soveltuvin osin, ei kokoontumista. Telttojen vanhimmille jaetaan turvallisuussuunnitelmakooste.

Lemmikit

Lemmikit ovat sallittuja vain leirissä asuville ja esiintyjille/myyjille.

 

Ilmoittaudu myyjäksi ilmoittautumislomakkeella.