Medium Aevum Hollolense ry

Myyjäksi keskiaikatapahtumaan 2024

Myytävien tuotteiden tulee olla keskiajan henkeen sopivia. Keskiaikainen linja tulee huomioida tuotteesta pakkaukseen, kojun ylöspanoon ja omaan pukeutumiseen saakka. Huomioithan, että muovia ei voi käyttää tuotteissa eikä pakkauksissa. Myös elintarvikkeiden pakkaaminen ja tarjoilu tulisi hoitaa esimerkiksi pahvi- ja paperipakkauksin. Muovikielto ei koske elintarvikkeita omissa alkuperäispakkauksissa (esim. juomapullot, pillimehut). 

Järjestäjä pidättää oikeuden etukäteen olla hyväksymättä tapahtuman henkeen sopimattomia kauppiaita sekä oikeuden poistaa myynnistä tuotteita, jotka eivät sovi keskiaikatapahtumaan. 

Jos olet epävarma, soveltuvatko tuotteesi tapahtumaan, olethan yhteydessä järjestäjään. 

Ilmoittautuminen päättyy 24.6.2024 (juhannukseen) mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin viimeistään 30.6.

Tervetuloa luomaan kanssamme unohtumaton keskiaikatapahtuma!!

Myyntipaikka

Myyntipaikan koko on 2m (leveys) x 3m (syvyys). Paikan hinta on 120€ / 2m x 3m / kolme päivää. Lisätila 50€/ metri.  Yli 5m myyntipaikkojen hinta neuvotellaan erikseen. 

Sähkö (vain elintarvikemyyjille) 20€/ 3vrk.

Myyntipaikan hintaan sisältyvät yövartiointi perjantaista sunnuntaihin, jätehuolto ja ensiapupäivystys.

Myyntipöytä

Myyntipöydän koko on 0.8m x 1.2m. Pöydässä on pieni katos, mutta se ei suojaa tuotteita eikä myyjää sateelta. Hinta on 65€/kpl.

Myyntipöytä
Myyntipöytä

Matkustusohjeet Hollolaan

Hollolan kirkonkylään pääsee omalla autolla. Kesäisin sinne ei tule julkista liikennettä lainkaan. GPS-osoite on Rantatie 917, 16710 Hollola.

Muualta tulevat pääsevät julkisilla Lahden juna-asemalle tai bussilla matkakeskukseen.

Saapuminen / lähteminen

Myyjät voivat saapua pystyttämään myyntikojuja torstaina 18.7.

Autojen tulee olla poissa markkina-alueelta perjantaina klo 13:00 mennessä. Tämän jälkeen voit viimeistellä kojuasi.

Lauantaina ja sunnuntaina autojen tulee olla poissa markkina-alueelta klo 9:00 mennessä.

Tapahtuma-alueella ei saa olla ajoneuvoja aukioloaikoina.

Myyntipaikan purkamisen ja tavaroiden poiskuljettamisen saa aloittaa vasta tapahtuman sulkeuduttua yleisöltä.

Tapahtuma on auki yleisölle

  • perjantaina 19.7. klo 14.00 – 19.00
  • lauantaina  20.7. klo 10.00 – 19.00
  • sunnuntaina 21.7. klo 10.00 – 16.00

Fasiliteetit

Suosittelemme peseytymistä läheisessä Vesijärvessä, sillä suihkuja ei ole. Alueella on bajamajoja. Alueella ei ole kylmäsäilytystä tarjolla. Alueella on yövalvonta sekä pe-la että la-su -yönä.

Pankkiautomaatti

Hollolan kirkonkylällä ei ole pankkiautomaattia. Lähin rahannostomahdollisuus Salpakankaalla noin 15 km päässä.

Ruokailu

Jokainen vastaa omasta ruokailustaan, lounasruokaa voi ostaa ravintoloitsijalta lounasaikaan. Noin 300m päässä länsiportilta on Sale kohtuullisine valikoimineen.

Alueen säännöt

Tupakointi on sallittu vain merkityillä tupakointipaikoilla. Tupakointikielto on voimassa myös tapahtuman sulkeuduttua yleisöltä.

Turvallisuus

EA henkilöstö on tapahtuman aukioloaikoina infoteltalla, aukioloaikojen ulkopuolella teltalla EA välineet. Ilmoitus kaikista tapaturmista/onnettomuuksista turvallisuusvastaavalle (Lauri Lännenpää 0403589259). Vakavissa tapauksissa soitto 112 ja avun opastus paikalle. GPS-osoite on Rantatie 917, 16710 Hollola.

Tulenteko

Ainoastaan irti maasta oleviin tulilaatikoihin. Tulilaatikon on näytettävä mahdolliselta aikakaudelle/aikakautiselta. Jokaista tulilaatikkoa kohden tulee tuoda vähintään yksi tarkistettu sammutin ja vähintään yksi sammutuspeite. Yleiset sammuttimet sijaitsevat lipunmyyntipaikoilla, infoteltassa, lastenmaassa, esiintymislavan takana ja ravintolassa.

Virvokkeet

Omien alkoholia sisältävien juomien nauttiminen on tapahtuman aukioloaikana alueella kielletty. Kaikki virvoitusjuomat tulee nauttia aikakautisista astioista eli ei tölkkejä, pulloja, tonkkia tai tetroja esille. Tapahtuma-alueelta löytyy ravintola A-oikeuksin.

Infotilaisuudet

Tapahtumaturvallisuusinfo annetaan paikalle saapuville soveltuvin osin, ei erillistä kokoontumista.

Lemmikit

Lemmikit ovat sallittuja vain leirissä asuville ja esiintyjille/myyjille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu myyjäksi ilmoittautumislomakkeella.